De verschillende modellen van Birkenstock

Je kent Birkenstock misschien wel als het merk dat comfortabele teenslippers maakt, maar wist je dat dit merk nog veel meer in huis heeft? Birkenstock maakt talloze schoenen in allerlei verschillende soorten en maten. Je kunt dus alle kanten op wanneer je een schoen van dit merk in huis wilt halen. Of je nu gaat voor zomers, winters of een fijne schoen voor tussendoor: alle modellen zijn van dezelfde kwaliteit. Dat komt doordat Birkenstock alleen maar met de beste materialen werkt. Hierdoor kunnen de schoenen zich goed naar je voeten vormen, waardoor het draagcomfort ontzettend groot is.

Zomer of winter: wat kies jij?

Birkenstock staat natuurlijk bekend als een merk dat slippers maakt. Het ligt dus voor de hand om een van de verschillende sandalen of slippers uit te zoeken. Je kunt voor een casual teenslipper gaan, maar Birkenstock maakt ook stijlvolle sandalen met een sleehak. Deze schoenen zijn perfect voor speciale gelegenheden in de zomer! Wil je juist een goede winterschoen in huis halen? Dan kan je een van de verschillende boots uitzoeken. Het Gilford model is een goede schoen voor iedereen die zijn stoere kant wil laten zien, terwijl de Stowe boots juist wat subtieler en vrouwelijker zijn.

Voordelig shoppen in de sale

Het vinden van goede schoenen kan soms ontzettend prijzig zijn. Gelukkig heeft Birkenstock regelmatig een leuke sale. In deze sale kan je alle populaire modellen met korting kopen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Birkenstock Arizona sale om stijlvolle sandalen voor een zacht prijsje te kopen. Ook de traditionele teenslippers en de stoere boots zijn in de sale te vinden. Het is dus altijd mogelijk om jouw ultieme schoenen met korting in huis te halen. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over het aanbod in de sale. Alle schoenen zijn namelijk in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.