Op maat gemaakte tapes

De markt van de tapes is zeer divers, waarbij u voor vrijwel iedere toepassing wel een aparte tape kunt vinden. De tape die u moet gebruiken is vooral afhankelijk van uit welk materiaal de te verbinden onderdelen bestaan, of het eenzijdig of tweezijdig gekleefd moeten worden en of er nog specifieke eisen zijn gesteld aan de drager. Vooral voor specifieke industriële toepassingen kan het dan wel eens lastig zijn om de juiste tape te vinden. Niet alleen kan de lijmlaag of drager niet aan de gewenste eisen voldoen, ook de maten en vormen kunnen afwijken. In dit soort gevallen is een op maat gemaakte tape voor u misschien wel de oplossing.

Waarom op maat gemaakte tape?
Tapes zijn in de regel verkrijgbaar op rollen. Maar afhankelijk van uw productieproces is dit misschien helemaal geen goede oplossing en heeft u misschien wel vellen nodig. Of de tape die u nodig heeft, is alleen verkrijgbaar op een rol in bepaalde afmetingen die niet in uw productieproces is in te passen. Het gebruik van rollen tapes die voor u een verkeerde afmeting of vorm hebben, kunnen voor een vertraging in het productieproces zorgen en de kans is groot dat u veel meer afval heeft. U gebruikt de tape dan niet efficiënt en dit kan u veel geld gaan kosten. Bij op maat gemaakte tape heeft u altijd de juiste tape in de juiste vorm en afmetingen. U heeft geen last meer van vertraging van het productieproces en weinig afval en dat is uiteindelijk uw doel.

Ook extra grote taperollen
Bij grote productieprocessen is niets zo hinderlijk als het proces weer gestopt moet worden omdat een rol tape leeg is. U moet dan weer een rol wisselen, wat ook voor vertraging zorgt. U wilt het liefste het productieproces zo lang mogelijk door laten lopen, want dit is uiteraard het goedkoopste. Met op maat gemaakte tape kiest u zelf de lengte van uw tape. Zo is het mogelijk om rollen te plaatsen tot wel 10.000 meter, zodat u altijd snel en efficiënt kunt doorwerken.