Lugarde Tuinhuizen

Lugarde is een van bekendste Nederlandse merken op het gebied van tuinhuizen en blokhutten. Het bedrijf bestaat al meer dan 38 jaar en staat garant voor een kwalitatief hoogwaardig product. Een Lugarde tuinhuis wordt altijd gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Er zijn bij Lugarde veel mogelijkheden wat betreft ramen, deuren, vloeren, daken en ook kleuren van het tuinhuis. Het assortiment is enorm en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend te noemen. De service staat bij Lugarde zeer hoog in het vaandel.

Overkappingen van Lugarde

Behalve tuinhuizen en blokhutten levert Lugarde ook overkappingen en veranda’s voor de tuin. Er is net zoals bij de tuinhuizen een enorm aanbod wat betreft de keuze aan overkappingen. Overkappingen kunnen losstaand in de tuin geplaatst worden of als aanbouw aan het huis. Net zoals bij de tuinhuizen en blokhutten is er enorme variëteit in mogelijkheden wat betreft de vorm, afmetingen en afwerking van de overkappingen. Laat je daarom altijd uitgebreid informeren voordat je overgaat tot de aanschaf van een overkapping.

Lugarde op maat

Mocht je ondanks het grote assortiment en de vele keuzemogelijkheden toch behoefte hebben aan een tuinhuis of overkapping die geheel naar je eigen wensen is gemaakt, dan ben je bij Lugarde zeker ook aan het goede adres. Lugarde tuinhuizen, blokhutten en overkappingen zijn geheel op maat te maken. Dankzij de zogenaamde 3-D configurator kun je van te voren alvast een indruk krijgen van je eigen ontwerp. Vul de gewenste afmetingen, het daktype en andere speciale wensen in en de 3-D configurator laat precies zien hoe het tuinhuis eruit zal komen te zien. Als je tevreden bent over het getoonde resultaat wordt je op maat gemaakte tuinhuis door Lugarde in de eigen fabriek voor je gemaakt.