De nieuwste herfsttrends

Wil jij deze herfst ook eens wat veranderen in je interieur, maar heb je eigenlijk geen idee wat en hoe? Of heb je juist helemaal geen verstand hoe je kleuren met elkaar kunt combineren, waardoor je wel erg vreemde combinaties krijgt? Misschien kun jij wel een duidelijk idee hebben over de laatste herfsttrends die je wilt toepassen in je woning, maar jouw partner juist niet. Voor al deze zaken kun je voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat, ook interieuradvies vragen. Het klassieke vooroordeel dat je een interieurstylist of een interieurontwerper kunt inhuren als je veel geld hebt, is allang achterhaald. Als je goede afspraken maakt is het heel goed mogelijk om een deskundige in te schakelen die jouw woonkamer volgens de laatste herfsttrends kan omtoveren.

Wat zijn de nieuwste herfsttrends?

Het klassieke beeld, dat het interieur in de zomer kleurig en vrolijk uit moet zien en in de winter wat soberder is allang verleden tijd. Volgens de laatste trend, begint dit op te schuiven. Ook in de winter mag er gebruik gemaakt worden van veel zomerse kleuren en de kleur zwart die de laatste jaren veel in interieurs te zien was, maakt langzaamaan plaatst voor de kleur bruin.

Een andere trend die voor de herfst en de winter lijkt aan te slaan omvat twee woorden: duurzaam en sober. Je moet daarbij vooral denken aan het gebruik van natuurlijke materialen in je interieur in combinatie met het momenteel zeer populaire industriële interieur. Gebruik van sobere pastelkleuren geven het industriële interieur net een andere uitstraling.

Huur de stylist in

Een bank uitkiezen wil nog wel, maar hoe combineer je daar het beste een vloerkleed bij? Of behang in de juiste kleuren en motieven? Juist voor dit soort gevallen is het ontzettend handig als je advies kunt vragen aan een interieurstylist. Het inhuren van experts voor je interieur wordt steeds meer gedaan, dus schroom niet om advies te vragen, je zult zien dat je interieur er enorm van opknapt.