De beste korte mouw overhemden

Voor de zomerse dagen heeft overhemden.com een heel assortiment aan prachtige korte mouw overhemden in de collectie opgenomen. Alle overhemden korte mouw zijn te koop in de online winkel, dus je hoeft niet de deur uit om er modieus en fris bij te lopen deze zomer. De korte mouw overhemden of in het Engels “short sleeve shirts” zijn gemaakt van 100% katoen of van een lichte stretch. De shirts zijn verkrijgbaar in alle denkbare verschillende soorten en maten. Dit betekent dat er voor iedere man het gewenste overhemd met korte mouw te koop is, ongeacht je maat en je postuur.

Witte en zwarte korte mouw overhemden

De mannelijke overhemd liefhebber heeft in zijn garderobe ongetwijfeld een wit en zwart overhemd met lange mouw hangen. De korte modellen in dezelfde kleuren zijn hier een mooie toevoeging op. Deze korte mouw overhemden in de basiskleuren, kunnen zowel als nette kleding als casual kleding dienen.  Vind jij het leuk om er wat fleuriger bij te lopen? Dan zijn de vrolijke tinten waarin de korte mouw overhemden ook verkrijgbaar zijn zeer geschikt. Draag ze op een hippe spijkerbroek of zelfs op een vlotte korte broek al dan niet open met een shirtje eronder.

Geen extra werk met het strijken van je overhemden

Steeds vaker worden overhemden gemaakt met een behandeling waardoor strijken overbodig is. Je kunt de overhemden wassen en vervolgens op de kleerhanger laten drogen zonder dat deze kreukels vertoond. Ook de meeste korte mouw overhemden zijn uitgevoerd met zo’n speciale wassing waardoor strijken overbodig is. Zeker op de warm dagen heb je geen zin om je overhemden te moeten strijken toch. Wassen, drogen en dragen, ideaal!

De meest populaire korte mouw overhemden

De meest populaire korte mouw overhemden zijn toch wel de Italiaanse modellen. Deze onderscheiden zich wat betreft pasvorm en details van alle overige modellen in deze categorie. De Italiaanse korte mouw overhemden die zeer smaakvol en modieus zijn kun je herkennen aan:

  •       Opvallende designs
  •       Hoge boorden
  •       Dubbele kragen
  •       Fantastisch dessins
  •       Fijne stoffen
  •       (Vaak) dubbel getwijnd of op z’n Italiaans: Doppio Ritorto
  •       Met oog voor detail gemaakt