Check de nieuwste herfstcollectie herenkleding

Ben jij als man iemand die er altijd op en top uit wilt zien? En dan niet even je haar netjes in de kam, maar ook je kleding moet tot het laatste knoopje in orde zijn en je hecht eraan dat je door het publiek gezien mag worden en geprezen om je kledingstijl? Dan zal de herfstcollectie van Dutch Dandies je waarschijnlijk ook goed staan. Draag één van de Dutch Dandies colberts in combinatie met een broek en een coltrui van Dutch Dandies en de blikken zullen op je gericht zijn zodra je de deur binnenkomt.

Waar is Dutch Dandies op geïnspireerd?

Dutch Dandies is een Nederlands kledingmerk maar het is geïnspireerd op de beroemde Engelse Dandy stijl. Niet iedereen weet exact wat een dandy is, maar er zijn verschillende beschrijvingen voor die uiteindelijk op hetzelfde neerkomen. Het begrip Dandy komt reeds voor in de 18e eeuw en wordt in die tijd omschreven: ‘Jonge mannen die in opvallende kleding de kerk of de jaarmarkt bezoeken’. Dit is een wat klassieke omschrijving, maar Dutch Dandies is hier wel op geïnspireerd. Zelf mogen zij zich graag vergelijken met de man die zelfbewust is op modegebied, een voorkeur heeft voor een Rock & Roll levensstijl, een klein beetje rauw, is maar daarentegen een scherp oog heeft voor mode en details.

De herfstcollectie van Dutch Dandies

De herfstcollectie is zoals iedere collectie wat klassieker, maar toch met een kleine touch aan opvallende en moderne details. Wat opvalt aan de nieuwe herfstcollectie is dat de kleuren blauw en grijs de hoofdtoon zijn en dat er veel te combineren is. Zakelijk kun je nog altijd een prachtig kostuum van Dutch Dandies aanschaffen, maar veel van de collectie wordt gekenmerkt door combinaties van verschillende kleuren broeken met colberts. Een blouse met stropdas kan, maar het oogt direct sportiever als je daar een coltrui onder draagt. Hoe je je combinatie uit de nieuwste herfstcollectie van Dutch Dandies ook draagt, je bent ervan verzekerd dat je als een echte dandy gekleed gaat.