Boboos schoenen met een dieren print

Leferink biedt een uitgebreid assortiment aan schoenen voor dames, heren en kinderen, zoals de Baboos schoenen. De schoenen collectie van Baboos reikt van bordeaux rode en bruine laarsjes tot veter boots in het zwart, geel en dieren printen tot open sandaaltjes met lage en hoge hak. Er zijn verschillende maten beschikbaar zodat er voor iedereen een geschikte Baboos schoen leverbaar is. De zolen zijn voorzien van stevig rubber en sommige schoenen hebben een vast voetbed, waar andere een uitneembaar voetbed hebben. De diverse uitvoeringen verschillen van elkaar in materiaal en zijn gemaakt van Nubuck, gevet Nubuck en Metallic. Sommige schoenen zijn ook gevoerd met leer voor extra ondersteuning en warmte isolatie voor in de winter en andere koude periodes.

Unieke uitvoeringen en verzorging

Baboos boots hebben een unieke uitstraling en sommige modellen zijn in het bezit van een kap die omgeslagen kan worden of zelfs in zijn geheel weggehaald kan worden. Er worden verschillende printjes aangeboden in het assortiment van Baboos, zoals cobra, slangen en panter print. Daarnaast zijn een aantal schoenen voorzien van sierlijke studs. Kwaliteit staat voorop en dat komt zeker terug in de Baboos schoenen die allemaal gemakkelijk te bestellen zijn op Leferink.
De lage veter schoenen zijn te verzorgen met wax crème. Alle open sandalen met hoge en lage hak zijn te behandelen met open shoe cleaner. Voor de hoge veter boots kun je een power protector gebruiken wat goed aansluit bij het Nubuck. Daarnaast kun je voor de boots, met of zonder hak, nog een super combi verzorgingsspray en een snelreiniger gebruiken.